KESÄTYÖHAKEMUS kesäksi 2018

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hakee hautausmaan kesätyöntekijöitä 4.6.2018 alkaen kahteen 5 viikon työjaksoihin. Työt ovat pääosin hautausmaiden hoito- ja kunnostustöitä. Erikseen sovittaessa työhön voidaan sisällyttää myös kiinteistöjen siivouksia. Työnhakijan tulee olla vähintään 16 vuotias ennen töiden alkua. Työaika on Liljendalissa maanantai – perjantai klo. 8.00 – 12.00, Lapinjärvellä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 13.30, Loviisassa, Pernajassa ja Ruotsinpyhtäällä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 14.30. Työaikaan sisältyy päivittäinen ruokatauko, 30 min (ei Liljendal) ja 15 minuutin kahvitauko. Palauta hakemus viimeistään 16.3. Päätös ilmoitetaan 20.4.2018 mennessä. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen niklas.turku(a)evl.fi tai postitse osoitteeseen Loviisanseudun seurakuntayhtymä, Kuningattarenkatu 22, 07900 Loviisa. Lisätiedot: kiinteistöpäällikkö Niklas Turku, puh. 0400 715 655. HUOM! Varmistathan, että tulee teksti "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti" kun olet tallentanut lomakkeen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.