Tervetuloa Loviisanseudun seurakuntayhtymän sivuille

Loviisanseudun seurakuntayhtymä koostuu kahdesta seurakunnasta; Agricolan suomalainen seurakunta ja Agricola svenska församling. Nämä seurakunnat aloittivat toimintansa 1.1.2019 ja palvelevat seurakuntalaisia koko Loviisan ja Lapinjärven alueella: Loviisassa, Pernajassa, Liljendalissa, Lapinjärvellä ja Ruotsinpyhtäällä.

Seurakunnat ovat toiminnallisesti itsenäiset. Kirkkoherra ja seurakuntaneuvosto hoitavat seurakunnan toimintaa.

Seurakuntayhtymä palvelee seurakuntia hoitamalla taloutta, henkilöstöasioita, kiinteistöjä, hautaustointa, keskusrekisteriä sekä tietohallintoa. Päättävä elin seurakuntayhtymässä on joka neljäs vuosi valittu yhteinen kirkkovaltuusto, johon kuuluu tällä hetkellä 31 jäsentä.

Kirkkoherran viran hakuaikaa jatkettiin

Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli on jatkanut Agricolan suomalaisen seurakunnan kirkkoherranviran hakuaikaa 31.12.2019 asti.

Katso lähemmät tiedot tästä ilmoituksesta

Hautausmaiden vesihanat suljetaan to 3.10.2019

Hautojen kesähoito