Avoimet työpaikat

Sivulle on koottu kaikki Loviisanseudun seurakuntayhtymän avoinna olevat työpaikat.

Loviisanseudun seurakuntayhtymään haetaan

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kelpoisuusehtona on ammattikorkeakoulutasoinen tai vastaava koulutus. Viranhaltijalta vaaditaan kokemusta esimiestehtävistä sekä käytännön kokemusta alan tehtävistä.

Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen hallinta. Valitun tulee olla konfirmoitu ev.-lut. kirkon jäsen. Virka täytetään 6 kuukauden koeajalla. Valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran palkkaus on vaativuusryhmän 601 mukaan (min. 2670,19 eur/kk).

Kirjallinen hakemus ja ansioluettelo on oltava perillä tiistaina 8.5.2018 klo 16 mennessä osoitteessa Loviisanseudun seurakuntayhtymä, Yhteinen kirkkoneuvosto, Kuningattarenkatu 22, 07900 Loviisa tai sähköpostitse osoitteessa mona.antas@evl.fi. Hakemukseen merkintä ”Kiinteistöpäällikkö”.

Haastattelut pidetään maanantaina 14.5.2018.

Lisätietoja: talouspäällikkö Mona Antas, puh. 040 726 5846 tai mona.antas@evl.fi.

www.loviisanseudunseurakunnat.fi