Hautauspalvelut

Loviisanseudun seurakuntayhtymä vastaa jäsenseurakuntiensa hautausjärjestelyistä. Käytännön järjestelyt, varaukset yms. hoidetaan seurakuntatoimistossa missä voi sopia mm. seuraavista asioista:

• hautausaika ja –paikka sekä mahdollinen muistotilaisuus
  • hautapaikka ja tarvittaessa hautapaikan näyttö
  • papin ja kanttorin varaaminen
  • haudanhoidosta sopiminen - haudanhoitosopimukset tehdään 31.5. mennessä - lue lisää haudanhoitosopimuksesta.

Seurakuntatoimistoon voit olla yhteydessä puhelimitse 044 722 9200, sähköpostitse agricolanseurakunta@evl.fi tai käydä paikan päällä. Aukioloajat ja käyntiosoite

Maksut

Loviisanseudun seurakuntayhtymän hautatoimesta vastaa henkilöstöpäällikkö Gitte Backman, puh 050 382 7525, gitte.backman@evl.fi

Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Hautausmaat

Hoitohaudoilta poistetaan kesäkukat syyskuun aikana.

Kaikilla on oikeus tulla haudatuksi kotikuntansa seurakunnan ylläpitämälle hautausmaalle.

Hautaus ja hautapaikka

arkku ja kukat

Hautajaisten järjestäminen kannattaa aloittaa ottamalla yhteyttä joko oman seurakunnan kirkkoherranvirastoon, päivystävään pappiin tai hautaustoimistoon. Siunaamistilaisuudesta voi tehdä vainajan näköisen.

Hautaan siunaaminen