Avoimet työpaikat

Sivulle on koottu kaikki Loviisanseudun seurakuntayhtymän avoinna olevat työpaikat.

Kesä- ja kausityöpaikat 2019

• KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hoitaa 11 hautausmaata. Hautausmaat sijaitsevat Ruotsinpyhtäällä, Loviisassa, Pernajassa, Liljendalissa ja Lapinjärvellä. Nyt haemme kausityöntekijöitä 4 – 5 kuukaudeksi ajanjaksolle huhtikuu – lokakuu 2019.

Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa. Tähän sisältyy nurmikonleikkausta, haravointia, rikkaruohojen kitkemistä, mullan vaihtoa, kiinteistöiden hoitoa ja siivousta yms.

Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa.

Työntekijä tulee olla 16 vuotta täyttänyt, kun hän aloittaa työt.

Hautausmaa ei ole mikä tahansa työpaikka, vaan sinne tullaan myös muistamaan poisnukkuneita omaisia ja hiljentymään.  Tämä tulee ottaa huomioon.

Seurakuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kirjalliset hakemukset lähetetään viimeistään 28.2.2019 Loviisanseudun seurakuntayhtymälle, gitte.backman@evl.fi tai Kuningattarenkatu 22, 07900 Loviisa. Hakemukseen merkki ”Kausityöntekijä”.

Päätökset tehdään viimeistään 15.3.2019.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Gitte Backman puh. 050 -382 75 25 / gitte.backman@evl.fi

• KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hoitaa 11 hautausmaata. Hautausmaat sijaitsevat Ruotsinpyhtäällä, Loviisassa, Pernajassa, Liljendalissa ja Lapinjärvellä. Kesäksi haetaan kesätyöntekijöitä kaikille hautausmaille. Kesä on jaettu kahteen työjaksoon. Jakso 1 on 3.6 - 5.7. ja jakso 2 on 8.7 - 9.8. Voit hakea molempiin jaksoihin, mutta vain tulla valituksi yhteen.

Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa. Tähän sisältyy nurmikonleikkausta, haravointi, rikkaruohojen kitkemistä, mullan vaihtoa, kiinteistöiden maalausta yms. Työ voi sisältää myös kiinteistöiden siivoamista.

Työaika on Liljendalissa maanantai – perjantai klo. 8.00 – 12.00, Lapinjärvellä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 13.30, Loviisassa, Pernajassa ja Ruotsinpyhtäällä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 14.30. Työaikaan sisältyy päivittäinen ruokatauko, 30 min (ei Liljendal) ja 15 minuutin kahvitauko.

Työntekijän tulee olla 16 vuotta täyttänyt, kun hän aloittaa työt.

Hautausmaa ei ole mikä tahansa työpaikka, vaan sinne tullaan myös muistamaan poisnukkuneita omaisia ja hiljentymään.  Tämä tulee henkilökunnan ottaa huomioon.

Seurakuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hae paikkaa täyttämällä hakemuslomake tässä tai lähettämällä kirjallinen hakemus viimeistään 28.2.2019 Loviisanseudun seurakuntayhtymälle, gitte.backman@evl.fi. Hakemukseen aiheeksi ”Kesätyöntekijä”.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö tel. 050-382 75 25 / gitte.backman@evl.fi

• KIRKKO-OPPAITA KESÄKSI 2019

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hakee kirkko-oppaita kirkkoihin Loviisaan, Pernajaan ja Ruotsinpyhtäälle. Kesä on jaettu kahteen työjaksoon. Jakso 1 on 3.6 - 5.7. ja jakso 2 on 8.7. - 9.8. Voit hakea molempiin jaksoihin, mutta vain tulla valituksi yhteen. Valituille tarjotaan myös mahdollisuus työskennellä viikonloput elokuun loppuun asti.

Työaika on tiistai – lauantai klo. 10.00 – 17.00.

Työntekijän tulee olla 16 vuotta täyttänyt, kun hän aloittaa työt.

Kirkko ei ole mikä tahansa työpaikka, vaan sinne tullaan myös muistamaan omaisia ja hiljentymään.  Tämä tulee henkilökunnan ottaa huomioon.

Seurakuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kirjalliset hakemukset lähetetään viimeistään 28.2.2019 Loviisanseudun seurakuntayhtymälle, gitte.backman@evl.fi. Hakemukseen aiheeksi ”kirkko-opas”.