Avoimet työpaikat

Tältä sivulta löydät Loviisanseudun seurakuntayhtymän avoimet työpaikat.

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

KIRKKO-OPPAITA KESÄKSI

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Katso tarkemmat tiedot alta:

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hoitaa 11 hautausmaata, jotka sijaitsevat Ruotsinpyhtäällä, Loviisassa, Pernajassa, Liljendalissa ja Lapinjärvellä. Kesäksi haetaan kesätyöntekijöitä kaikille hautausmaille. Kesä on jaettu kahteen työjaksoon. Jakso 1 on 1.6 - 3.7. ja jakso 2 on 6.7 - 7.8. Voit hakea molempiin jaksoihin, mutta tulla valituksi vain yhteen.

Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa. Tähän sisältyy nurmikonleikkausta, haravointia, rikkaruohojen kitkemistä, mullan vaihtoa, kiinteistöjen maalausta yms. Työ voi sisältää myös kiinteistöjen siivoamista.

Työaika on Liljendalissa maanantai – perjantai klo. 8.00 – 12.00, Lapinjärvellä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 13.30, Loviisassa, Pernajassa ja Ruotsinpyhtäällä maanantai – perjantai klo. 8.00 – 14.30. Työaikaan sisältyy päivittäinen ruokatauko, 30 min (ei Liljendal) ja 15 minuutin kahvitauko.

Työntekijän tulee olla 16 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Seurakuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hae paikkaa tällä hakemuslomakkeella tai lähettämällä kirjallinen hakemus viimeistään 28.2.2020 Loviisanseudun seurakuntayhtymälle, loviisanseudunseurakunnat@evl.fi tai PL 73, 07901 Loviisa. Hakemukseen aiheeksi ”Kesätyöntekijä”.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö tel. 050-382 75 25 / gitte.backman@evl.fi

KIRKKO-OPPAITA KESÄKSI 2020

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hakee kirkko-oppaita kirkkoihin Loviisaan, Pernajaan ja Ruotsinpyhtäälle. Kesä on jaettu kahteen työjaksoon. Jakso 1 on 2.6 - 4.7. ja jakso 2 on 7.7. - 8.8. Voit hakea molempiin jaksoihin, mutta tulla valituksi vain yhteen. Valituille tarjotaan myös mahdollisuus työskennellä viikonloppuisin elokuun loppuun asti. Suomen, ruotsin ja englannin kielen taito toivottavaa.

Työaika on tiistai – lauantai klo. 10.00 – 17.00.

Työntekijän tulee olla 16 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Seurakuntayhtymä on savuton työpaikka.

Hae paikkaa tällä hakemuslomakkeella  tai lähettämällä kirjallinen hakemus viimeistään 28.2.2020 Loviisanseudun seurakuntayhtymälle, loviisanseudunseurakunnat@evl.fi tai PL 73, 07901 Loviisa. Hakemukseen aiheeksi ”kirkko-opas”.

Päätöksestä ilmoitetaan viimeistään 18.3.2020.

Lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Gitte Backman puh. 050 -382 75 25 / gitte.backman@evl.fi

KAUSITYÖNTEKIJÖITÄ HAUTAUSMAILLE

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hoitaa 11 hautausmaata. Hautausmaat sijaitsevat Ruotsinpyhtäällä, Loviisassa, Pernajassa, Liljendalissa ja Lapinjärvellä. Nyt haemme kausityöntekijöitä 4 – 5 kuukaudeksi ajanjaksolle huhtikuu – lokakuu 2020.

Työ on pääasiassa hautausmaiden hoitoa. Tähän sisältyy nurmikonleikkausta, haravointia, rikkaruohojen kitkemistä, mullan vaihtoa, kiinteistöjen hoitoa ja siivousta yms. Kokemus puisto- ja puutarhatöistä katsotaan eduksi.

Työaika on 38 tuntia 45 minuuttia viikossa.

Työntekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt aloittaessaan työt.

Seurakuntayhtymä on savuton työpaikka.

Kirjalliset hakemukset lähetetään viimeistään 28.2.2020 Loviisanseudun seurakuntayhtymälle, loviisanseudunseurakunnat@evl.fi tai PL 73, 07901 Loviisa. Hakemukseen merkintä ”Kausityöntekijä”.