• Vaalititetoa - Agricolan suomalaisen seurakunnan sivut avattu

15.10.2018 18.36

Agricolan suomalaisen seurakunnan kotisivut on avattu. Ne ovat vielä rakenteilla, mutta sieltä löydät infoa seurakuntavaaleja koskien. Tietoihin pääset tästä
  • Seurakuntavaalit 2018

20.3.2018 09.56

Syksyn seurakuntavaaleissa uutuus: valitsijayhdistysten esittäytyminen

• Oletko suunnittelemassa häitä - Esteiden tutkinta nyt sähköisesti

13.3.2018 10.31

Suomen evankelis-luterilainen kirkko on avannut asiointipalvelun, jossa voi hoitaa avioliiton esteiden tutkinnan sähköisesti.
  • Kohti uusia seurakuntia

17.11.2017 10.38

Agricolan suomalaisen seurakunnan järjestelytoimikunta järjestäytyi maanantaina 13.11. Kokouksessa valittiin järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi kirkkoherra Seppo Apajalahti ja varapuheenjohtajaksi Tuija-Riitta Lindholm. Kokouksessa laadittiin myös kirje, joka lähetetään kaksikielisten seurakuntien suomenkieliselle vähemmistölle. Seuraavan kerran järjestelytoimikunta kokoontuu joulukuun puolessa välissä strategiasuunnittelun merkeissä.