KAUSITYÖHAKEMUS kaudeksi 2018

Loviisanseudun seurakuntayhtymä hakee hautausmaan kausityöntekijöitä keväästä alkaen 4 kuukaudeksi. Työjakso sijoittuu huhti-lokakuu väliselle ajalle sopimuksen mukaan. Työt ovat pääosin hautausmaiden hoito- ja kunnostustöitä. Erikseen sovittaessa työhön voidaan sisällyttää myös kiinteistöjen siivouksia ja hoitoa. Palauta hakemus viimeistään 16.3. Päätös ilmoitetaan 20.4.2018 mennessä. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen niklas.turku(a)evl.fi tai postitse osoitteeseen Loviisanseudun seurakuntayhtymä, Kuningattarenkatu 22, 07900 Loviisa. Lisätiedot: kiinteistöpäällikkö Niklas Turku, puh. 0400 715 655. HUOM! Varmistathan, että tulee teksti "Lomakkeen tiedot lähetettiin onnistuneesti" kun olet tallentanut lomakkeen.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.